Al jaren uw loodgieter in amsterdam

Bel dag en nacht 020-2149590

Naast onze bekende 24/7 loodgieter spoedservice werken wij als loodgieter in amsterdam. U kunt bij ons terecht voor oa. lekkages, overstromingen, verstopte wc en/of een verstopt riool, ondergelopen kelders en kruipruimtes.

Niet alleen voor lekkages en ontstoppingen, maar gewoon ook heel goed en scherpgeprijsd bij overstromingen en dakreparaties. Bel 020-2149590 en vraag een gratis prijsopgave aan!

Verstopping? Prijs opvragen!

Loodgieter amsterdam staat voor advies op maat. Uw wensen zijn uniek en onze oplossingen vanzelfsprekend ook. Bij u geleverd en gemonteerd door professionele loodgieters en alles voor transparante tarieven.

Voor vragen, advies en vrijblijvende offertes belt u met 020-2149590. Voor loodgieterswerk kunnen we binnen 30 minuten bij u zijn. Dus bij SPOED! Graag even bellen.

Wij leveren vakwerk, maak een afspraak!

De mobiele loodgieters van Loodgieter amsterdam rijden in wagens vol met het nieuwste materieel en kunnen daardoor de meest voorkomende reparaties direct uitvoeren. Voor grotere klussen wordt eerst een noodvoorziening getroffen en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

Ons werk gebied is amsterdam en omgeving, wij zijn dus werkzaam in de gehele regio.

24/7 directe hulp! ☎ Bel ons 020-2149590